MAGAZIN

TRANSILVANIA GOLF CLUB este retailerul preferential al importatorului oficial GOLFSTORE.RO distribuitor in Romania al Taylor Made adidas Golf si ASHWORTH PARTNER.

Brandurile comercializate de noi, acoperind toata gama de crose si echipament de golf, sunt disponibile in timpul sezonului la golfshop pe terenul de golf iar in extrasezon la sediun nostru din Cluj-Napoca, Calea Baciului 2-4:

   Ping GolfTaylorMade Callaway GolfOdyssey adidas Golf        

Avem in stoc o gama foarte larga de crose ( Driver, Fairway woods, hybrid / utility / rescue, irons, wedge, chipper, putter), mingi de golf, manusi de golf, pantofi de golf, seturi complete, bags ( saci pentru crose ), carucioare si o multime de accesorii si cadouri pentru golferi.

Sunt disponibile produse "custom fitted" sau "corporate / event branded". Procesul de fitting atestat de furnizori este gratuit in cazul achizitionarii croselor de la noi.

Facilitam schimbul de echipamente intre membrii si oferim crose de golf second hand ( pre owned ) de calitate la pret redus.

Pentru tinuta de joc pe teren si incaltaminte va oferim produsele: adidas Golf, Ashworth si Callaway.

Oferim vehicule electrice ( golfcart ) pentru golf sau aplicatii diverse, precum si masinute de golf second hand in stare foarte buna.

Pentru detalii:
0264 435171 0264 435816
0364 409130 0364 435131
0264 435842 fax
info@transilvaniagolf.ro